Destine ratacite episodul 792 din 11 Noiembrie 2021

Familia vede pe Prerna si pe Siddanth ca sunt luati cu politia dintr-un hotel rau famat, familia se ingrijoreaza de ei, Prerna cu Siddanth si Prem vin acasa, Siddanth zice ca mergeau la Agra dar masina lor s-a stricat si s-au cazat la hotelul acela, Prerna zice ca pleaca in America fiindca au fost umiliti, Prerna e gata sa plece, ea are bagajul gata si merge spre masina, Siddanth vine la ea, el zice inima-mi zice sa te opresc ca mi-ai devenit prietena si o spart barierele ce erau dupa Roli, Siddanth scoate inelul si o cere in casatorie pe Prerna, aceasta accepta sa fie partenera lui de viata, Simar zice nu ti-am zis sa nu pleci de langa noi. Simar zice Roli va fi cea mai bucuroasa, mai apoi seara e petrecere, Simar da bratari lui Prerna, Simar nu poate intra in templu, Kamya vede, ea se ingrijoreaza si nu zice lui Mata gi, Kamya merge in camera la Simar, ea plangea pentru zeita, Simar ii zice zeita e nervoasa pe mine nu stiu de ce. Mahamaya zice ca Kaal nu a lasat-o pe Simar, Prerna cu Siddanth schimba inelele familia e bucuroasa, Simar o felicita pe Prerna si pe Siddanth, Simar zice ca e nelinistita, Simar zice trebuue sa aflu raspunsul uitandu-se spre templul zeitei.

Simar zice zeitei de ce-i face asta? Cu ce a gresit, Simar zice asta e insulta la credincioasa ta, Mata gi zice ce s-a intamplat? La fel si familia, Simar zice am multe intrebari si nu am raspuns, Kamya se baga Simar zice nu? Zeita imi va raspunde acum, Mata gi zice si eu ma intreb, pe urma Simar i-a candela in palma si zice mantra in fata zeitei, Kamya zice nu e bine pentru Kaal, Mahamaya vede bebelusul agitat, ea zice ce face Simar? Mahamaya zice trebuie sa o opresc pe Simar sa nu faca copilul pur, Mahamaya zice lui Kaal sa-i dea viziuni infricosatoare lui Simar sa o opreasca din meditatia ei. Simar vede paianjenul si vrajitoarea desi vede imagini urate ea nu se opreste, Mata gi zice raspunde-i zeita, zeita zice lui Mata gi ca unitatea este puterea lor.

Destine ratacite episodul 792 din 11 noiembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 792 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 noiembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!