Destine ratacite episodul 762 din 12 Octombrie 2021

Amar este cu motocicleta, el zice ca nu stie pe femeia ce l-a dus pe Prem si il suna pe Siddanth iar Prerna vede, el suna pe fix, servitorul vine cu telefonul iar Prerna pune piedica si el scapa telefonul pe jos Chandramani zice ca Simar cu Prerna au ceva plan, dar oare ce plan? Ea vorbeste cu femeia cu voal, Simar e cu Prem pe drum merg spre Sujata, Prem are inca indoieli fata de Simar, Siddanth zice lui Mata gi ca planurile ei cu politica se vor implini. Chandramani zice ca mai mult cred o servitoare ca pe ea, Prerna zice oare de ce nu trimite mesaj Simar? Nu ajung la Prem oare? Chandramani zice ca are dovada a nevinovatiei ei, ea zice lui Siddanth la ureche ceva, Simar ajunge cu Prem acasa la Bharadwaj, el vede pe Pari, Uma, Shailu si Sattu, apoi Sujata vine la Prem, el zice mi-a fost dor de voi. Apoi Anjali vine jos ea zice tatal meu s-a intors, Prem nu o cunoaste el zice cum sa fie fata mea? Ca ma casatoresc cu Chandramani, Sujata zice si ea e Simar sotia ta, Simar zice vino cu mine la templul zeitei sa te lamuresc, Siddanth cu Mata gi vad pe televizor cum Prerna a platit mecanicul sa umble la frane, Mata gi zice ne-ai mintit, ca ai mers impotriva nurorii mele, Amar zice ca Simar l-a dus pe Prem, Chandramani zice Prerna e de vina, ca Simar a venit sa o salveze pe ea, ele sunt intelese, Prerna vrea sa fuga Amar zice unde pleci, Prerna isi aminteste ce i-a zis Simar, ca daca o prind ei sa le ceara iertare si sã-i duca la casa Bharadwaj, Prerna cere iertare lui Mata gi.

Siddanth vrea sa o impuste, Mata gi nu-l lasa pe Siddanth, Mata gi zice acum ne vom folosi de ea sa ajungem la Simar. Prem zice de ce in templu? Sujata zice ai incredere, vino, Mata gi suna pe Prem si zice sa nu aiba incredere in nimeni ca merg spre el, Mata gi zice Prernei du-ne la Prem, Simar zice lui Prem nu-i multumesti zeitei? El zice ca este ateu nu crede in zeita, pana nu vine Mata gi nu fac nimic.

Destine ratacite episodul 762 din 12 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 762 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!