Destine ratacite episodul 757 din 7 Octombrie 2021

Chandramani zice lui Simar sa ia o decizie pe cine salveaza, pe Prerna sau pe Anjali, Simar zice in gand ca pe Prerna, ea se roaga, pe urma Chandramani sufla pe candele Simar merge la ea, Simar zice da n-am zis pe cine salvez, Chandramani zice ai salvat pe cineva Prerna loveste pe Siddanth care adoarme pe pat, Chandramani zice ai salvat-o pe prietena ta dar fiica ta? Ea zice ca o vor vinde pe fiica ta in urmatoarele doua ore si tu nu vei putea face nimic, pe urma Prerna suna pe Simar si zice ca s-a prefacut, ca Chandramani nu a vrajit-o, Jhanvi zice cum poate Prerna sa-si aminteasca tot, Simar zice Prerna nu a jignit-o pe Chandramani, Simar se gandeste cum sa ajunga la Anjali la casa lor, ea se gandeste unde s-a intalnit atunci cu postasul. Prerna nu poate iesi din casa, ea zice ca trebuie sa afle adresa casei, ea cauta o factura si afla, dar Mata gi cu familia apare, ea zice ce faci acolo? Prerna zice ca le stergea de praf, Siddanth se trezeste si intreaba de telefonul lui, Mata gi zice lui Prerna sa faca ceai, pe urma Karuna zice ca Prerna a luat telefonul sa o caute, Simar cauta adresa cu Jhanvi si Sujata, Siddanth afla telefonul sub canapea, Prerna zice trebuie sa aflu adresa cumva, Simar tot cauta pe drum.

Apoi vede pe politistul din poveste, Pari cu Uma vorbesc cu oamenii ce cumpara pe Anjali, Simar afla adresa lui Sattu si Shailu, Simar ajunge acolo la timp, Uma zice tu? Cine esti, Simar zice am vesti de Sujata, Simar zice ca bunicul Sujatei a lasat proprietatea lui Anjali, Sattu cere actele casei, Simar zice unde e nepoata lui Sujata, ca trebuie sa vina cu noi si ea si voi pentru a semna actele, Simar zice femeii cu voal ca va salva intreaga familie, Anjali e adusa Simar are ochii in lacrimi, pe urma Simar ajunge cu Pari, Uma, Sattu, Shailu acasa la Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 757 din 7 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 757 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!