Destine ratacite episodul 753 din 3 Octombrie 2021

Simar ajunge acasa la Chandramani la timp, aceasta zice hai sa privim urmatorul capitol din viata familiei tale, Simar a intrebat lumea pe strada daca au vazut-o pe Jhanvi cu poza ei pe telefon, Simar a dat medicamentele la postas, insa Simar nu a stiut adresa, ea l-a rugat sa duca medicamentele la Sujata sau la fiica ei Jhanvi, ea i-a aratat pozele lor, Chandramani zice stiu cum ai invins pe Indravati si pe Patali, ca ai luat decizia corecta la timpul potrivit, Simar priveste in televizor apoi si vede pe postas ca ajunge la casa Sujatei, insa Pari nu deschide usa, ea crede ca sunt cersetori Simar se necajeste. Chandramani rade, Simar zice cum poti rade? Chandramani zice ai uitat ca m-ai ars si m-ai spart de mai multe ori, Sujata se simte rau, Pari cu Uma se bucura ca scapa de ea, Jhanvi apare acolo, ea zice ati luat medicamentele ele spun ca n-au aflat. Jhanvi zice am aflat eu medicamentele, Jhanvi ii da medicamentele lui Sujata, Jhanvi zice ca s-a intalnit cu postasul si i le-a dat, Jhanvi zice unde ati fost ca a sunat la usa mult, Simar se bucura, Chandramani zice nu te bucura ca Prem se va casatori cu mine, pe urma Simar vede pe Chandramani ca pune inelul lui Prem pe deget, Mata gi da inelul lui Prem sa puna lui Chandramani.

Prem pune inelul lui Chandramani, Mata gi zice lui Prem sa rada ca asta e viata lui de acum, pe urma Amar cu Siddanth danseaza. Chandramani aduce cadou bani lui Mata gi, ea e lacoma de bani, Chandramani zice lui Mata gi ca o ajuta in alegeri si ii va da banii ce-i trebuie, Mata gi zice ca nunta trebuie sa iasa bine, Chandramani se numeste Chanda in poveste, ea zice ca va face sclavul ei pe Prem dupa casatorie, Simar zice apoi unde sunt fetele Sanjana, Anjali, Sattu si Shailu? Chandramani zice copii sufera din cauza pacatelor tale, Anjali apare pe televizor, acolo e si Shailu cu Sattu.

Destine ratacite episodul 753 din 3 octombrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 753 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 octombrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!