Destine ratacite episodul 742 din 22 Septembrie 2021

Inteleptul le face pe Madhvi si pe Malti sa dispara, el zice Demonului ca au binecuvantarea zeitei si-l vor invinge, demonul zice eu sunt puterea, nu am poti omora ca pe vrajitoare ca am piatra Lunii, Simar zice ca nu se teme, e cu Demonul se ameninta si zice azi un om obisnuit te provoaca, demonul zice nu stii cu cine te pui. Mica mireasa apare la Simar cu inteleptul, el zice ca are o solutie, Simar face slujba apoi fumul apare la focul sacru de la Demon, el zice cine opreste nunta mea iar atunci mica mireasa apare, un fum mare se pune pe ei fluierul demonului ajunge in foc Malti vede, ea zice e catastrofa, Kushi se trezeste cu fetele, Uma zice ce se intampla? Pari zice de ce suntem mirese? De ce Demonul e mire? Simar zice opreste nunta zeita, mica mireasa zice minunea s-a produs ca nurorile au scapat de vraja la fel ca restul membrilor ca flautul a ars, inteleptul zice acum putem merge acasa, Kushi vrea sa fuga, Malti zice unde pleci demonul e nervos, el zice ce credeti ca ati invins? ca va voi distruge pe voi trei.

Luminile se sting, chiar atunci cand raul voia sa faca vraja, Simar cu familia apare acolo ea zice ti-am zis ca uniti nu ne poate invinge nimeni, demonul zice iti arat cat de puternic poate fi raul, el da vrajã pe candelabru, familia zice Slava zeitei, candelabrul nu cade. Malti zice cum se poate, inteleptul canta, demonul zice cum indraznesti, inteleptul zice nu-ti folosi puterile, Madhvi nu mai are puteri, la fel si Malti vraja se intoarce pe ea, inteleptul sufla pe fantome care dispar.

Destine ratacite episodul 742 din 22 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 742 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!