Destine ratacite episodul 736 din 16 Septembrie 2021

Kushi invoca sufletul miresei si imediat ea apare acolo, Kushi spune ce zice mica mireasa dar ea nu poate vorb fiind muta, Kushi zice ca Malti o controleaza cu bratara ei Simar de acel demon, mireasa se sperie si fuge pe urma Roli o cheama pe Malti si zice ca da bucata ei de piatra a Lunii daca-i da bucata de panza cu care controleaza pe mica mireasa, Kaal zice lui Malti sa-i dea bucata de panza Malti scoate panza de pe mana, ea o da lui Roli, iar ea da piatra ei, mai apoi Roli pune panza la altar, mica mireasa apare si are voce ea zice ce te miri ca nu mai sunt sub controlul tau, de data asta vei pierde ca m-am pus eu intre tine si familie a doua zi Mata gi zice ca s-a gandit la ce va fi, Sattu cu Shailu se aud ei au scos cutitul unul la altul, Prem merge la ei cu Sankalp, ei se ameninta, Simar zice cineva ii controleaza, Malti cu Madhvi apar apoi ea zice lui Uma si lui Pari sa-i dea bucatile de piatra ei si asa sotii lor vor fi bine, Sattu cu Sankalp aproape se injnghie unul pe altul.

Malti e de vina ea a facut vraja, Simar zice dati-i bucata de piatra, Malti primeste bucatile de piatra, apoi desface vraja. Mata gi zice ca daca stau aici si restul vor pati ceva, mai apoi Malti trimite bucatile de piatra lui Kaal prin aceea oglinda. Roli se ingrijoreaza de Siddanth ca oare unde e un planset de copil mic se aude, Roli iese pe usa, iar ea se inchide, Roli ramane afara, Kushi o aude pe Roli ca striga, Kushi merge la usa dar nu o poate deschide.

Destine ratacite episodul 736 din 16 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 736 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!