Destine ratacite episodul 732 din 12 Septembrie 2021

Sanjana zice lui Simar cum Sughanda era invizibila cand a dus tava ca ea a filmat dar nu a mers telefonul apoi se gandeste la Sughanda. Simar merge jos si o atinge pe Sughanda ea zice o pot atinge dar era Mata gi nu Sughanda/Maalti, Simar zice de ce eşti imbracata ca Sughanda? Uma zice ca Sughanda i-a luat haine noi lui Mata gi, ea zice ca Sughanda e la fratele ei Malti cu Madhvi fac vraji in casa Devikai, Simar se gandeste la ce a zis Sanjana, ea suna la telefonul lui Prem la reparat si afla ca telefonul nu a putut fi reparat, Simar aude clopotul ea tine slujba, Malti face vraji apoi merge acasa inapoi fiindca nu are o moneda, Simar merge cu tava de la slujba la copii si aude zgomot de la Sughanda din camera, Simar deschide usa ei si o vede pe Sughanda fiindca Malti s-a transformat la loc, moneda lui Malti a aãzut pe jos Sughanda zice ca s-a certat cu fratele ei Simar zice i-a binecuvantarea, Malti zice daca ating flacara sfanta ma topesc, Sughanda zice ca e murdara de aia nu i-a binecuvantarea, Malti i-a moneda cand Simar se intoarce.

Simar zice ca aranjeaza camera ca e dezordine pana Sughanda se spala, Sughanda mege la baie si se transforma apoi pleaca Madhvi lasand apa sa curga, Malti pune monedele pe cutia din fier, Simar zice nu dureaza atat un dus ea o strig dupa ce a pus monedele Sughanda/Malti face vraja, Simar vede ca baia e goala ea zice oare nu e la Devika acasa? Simar merge jos unde Sughanda apare pe usa, Simar e uimita sa o vada. Simar zice cand ai iesit din baie ca eram acolo, ea zice tacerea e suspecta ca o suspecteaza de cele intamplate in ultimele zile, Simar zice Mata gi cum se comporta Siddanth, Sughanda zice nu ai dovezi nu ma poti invinovati.

Destine ratacite episodul 732 din 12 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 732 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!