Destine ratacite episodul 730 din 10 Septembrie 2021

Simar vine spre casa cu masina de la templu, Sanjana filmeaza casa cu telefonul, Malti i-a fructele de la Karuna sa le puna la templu, Simar ajunge acasa iar Sanjana arata filmarea unde Malti arata ca o fantoma, Malti vede ce are Sanjana pe telefon inainte ca Simar sa se uite apoi filmarea nu merge cand Simar se uita, ea aude ceva si pleaca la bucatarie, Roli face suc la robot ea parca e adormita, sucul de sfecla a curs pe jos, Simar zice ce ai Roli? ea zice de Siddanth ce e cu el, Simar zice in gand si el e posedat ca Mata gi, Simar nu zice lui Roli ce stie. Malti i-a telefonul de la Sanjana cu filmarea si vrea sa stearga filmarea dar nu poate Simar zice ca trebuie sa sune pe Guru Maa de pe telefonul lui Prem, Sanjana i-a telefonul de la Malti ele trag de telefon, acesta cade jos Simar vine si zice ce faci Sanju? Telefonul s-a spart, Malti se bucura ca nu mai e filmarea, Simar arata lui Roli telefonul spart a lui Prem, Roli zice sa-l duca la reparat.

Simar zice bine zici, Malti aude, Simar il suna pe Guru Maa, ea ii zice sa afle secretul acelui loc, noaptea merge la Malti in camera, Simar vrea sa-i zica ceva, cineva pandeste, Simar zice ca are nevoie de ajutor de la ea, Simar zice lui Malti sa doarma la ea in camera la noapte ca e pentru Mata gi, Malti zice voi afla ce pune Simar la cale, Malti se transforma apoi in vrajitoare, Malti zice vreau sa aflu ce ganduri ai Simar ca daca mi-ai cerut ajutorul ai sprijinit raul, mai tarziu Mata gi iese din camera ea se uita daca familia doarme, ea se uita la Simar in camera si vede ca doarme, ea o inchide pe Simar, apoi coboara si pleaca din casa, Simar o urmareste Mata gi se uita in spate Simar se ascunde, Mata gi merge la Devika acasa, Simar zice azi voi afla secretul, Simar merge si deschide usa Devikai o pisica neagra sare pe ea, Simar zice cum se poate ca eram in fata casei Devikai, Malti zice ai venit Simar?

Destine ratacite episodul 730 din 10 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 730 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!