Destine ratacite episodul 724 din 4 Septembrie 2021

Simar vede pozele cu prietenele lui Mata gi, ea se intoarce de la baie si zice ce e asta, inca n-ai facut curat? Mata gi cere de mancare pe urma Simar duce pozele celor din familie, ea zice lui Rajendra sa se uite pe poze el zice ca le cunoaste pe toate mai putin pe doua Maalto si Sughanda, Rajendra suna la numerele din agenda veche a lui Mata gi, Rajendra vorbeste cu toate prietenele lui Mata gi mai putin cu Maalti şi Sughanda ei nu au nici numerele lor, Simar zice de ele a ascuns Mata gi pozele. Simar zice ca merge in sat sa afle, a doua zi Simar vrea sa plece spre sat dar in usa da de o femeie, este Maalti, Simar zice cine sunteti, Mata gi zice tu, aici, e prietena lui Mata gi, ea zice nu m-ai sunat o data asa prietena sunt eu? Simar vrea sa i-a binecuvantarea dar femeia nu o lasa, Mata gi ordona fetelor sa faca micul dejun, apoi lui Jhanvi sa aduca covrigei insiropati, Maalti intra in casa, ea inspecteasã casa, Simar o duce in camera, ea inchide usa dupa ea, femeia zice sunt Sughanda, ca Mata gi are ceva si comportamentul ei parca ar fi Malti prietena mea, Simar zice voi trei ati fost prietene.

Sughanda zice ați vazut comportamentul ei? Simar zice da, Mata gi se poarta ciudat de ceva zile Sughanda zice nu e Nirmala, poate Malti o poseda, Sughanda zice sa se duca Simar in sat sa afle de Malti, Simar zice lui Prem ca merge in sat, Siddanth merge pe drum si da cu masina de fantoma de ieri, femeia in sari alb Siddanth se da jos la ea si zice ce face? Ea plange,, Siddanth zice pot sa te duc undeva el o pofteste in masina, femeia se urca cu Siddanth in masina, ea e ciudata nu lasa pe Siddanth sa o atinga fiindca era sa cada, Simar merge noaptea spre acel sat masina ei se opreste deodata, semnalul de la telefon lipseste, apoi Simar vede o urma de mana pe masina, pe urma o mana apare pe geam, Simar suna dar aude o voce.

Destine ratacite episodul 724 din 4 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 724 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!