Destine ratacite episodul 715 din 26 August 2021

Amar i-a vermilionul dar Roli il vede, Patali face carbuni pentru Simar ca pedeapsa, Devika vede ca lacrimile ei topesc lanturile si se elibereaza, ea zice slava zeitei si arunca cu ceva, Simar se intoarce dinspre carbuni, Devika zice hai prinde-ma Patalidevi ca ai folosit puterile mele in scop gresit, Patali merge spre Simar Devika o i-a pe Simar, Patali cade in carbuni Devika zice trebuie sa plecam de aici sa o scap pe Simar din ghearele ei. Patali ii ordona lui Simar sa o omoare pe Devika. Devika merge printr-o padure iar Simar merge dupa ea Mata gi zice lui Amar cum de a venit inapoi? Amar zice ca a venit sa le faca o surpriza, Roli zice unde duci vermilionul? Amar zice am vrut sa-mi aplic dar ai venit tu Roli, Amar se da cu vermilion. Apoi ia binecuvantarea lui Mata gi, pe urma familia vine la el, Amar zice cum merg acum la statuia lui Simar? statuia e toata galbena, Devika merge prin padure Simar e dupã ea, Devika se ascunde Simar zice stiu ca esti aici ca te voi duce la Patalidevi.

Roli zice lui Amar unde e Simar cu Devika, Amar zice in gand Simar e in lumea de dincolo, Devika merge prins spatele lui Simar, aceasta o vede si o prinde apoi o tranteste, Amar se roaga iar Jhanvi vine acasa, Jhanvi zice Amar e tot aici deci statuia lui Simar nu a fost impodobita cu vermilion, Simar zice lui Devika ca va plati pentru ce a facut lui PATALIDEVI, Devika zice revin-o-ti Simar, aceasta zice nu sunt sora ta sunt credincioasa lui Patali, Simar o tranteste pe Devika iar apoi o calca pe picior. Devika zice esti credincioasa zeitei, Simar o i-a de cap pe Devika apoi ea o ia de gat pe Devika, Simar o ridica pe sus pe Devika de gat, Devika lesina, Simar aduce cadavrul Devikai la Patali iar ea se bucura si zice acum cred ca esti credincioasa mea, Jhanvi zice lui Amar ca s-a strecurat si a pus vermilion pe statuia lui Simar, Patali zice lui Simar ca a indeplinit cu success sarcina ei, Simar se uita la Devika care deschide ochii, Jhanvi a pus vermilion pe statuia lui Simar iar atunci vraja lui Patali s-a rupt Simar a luat mana de pe Devika care a cazut jos.

Destine ratacite episodul 715 din 26 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 715 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!