Destine ratacite episodul 704 din 15 August 2021

PATALIDEVI aproape il injunghie pe Prem dar Devika apare si arunca vermilion pe Simar, tridentul cade jos din fata lui Mata gi. Devika tot arunca vermilion pe Simar si zice incantatiile, Patalidevi iese din Simar si ea lesina pe jos Prem cu Mata gi merg la ea Kushi este la templu unde e familia, Mata gi bandajeaza pe Prem la rana, Simar e pe pat. Mata gi zice Devika daca nu veneai tu nu stiu ce s-ar fi intamplat Prem zice lui Simar sa deschida ochii el zice imi spuneti si mie ce se intampla aici? Kushi apare la ei acolo, Prem zice spune-mi adevarul Devika, Mata gi zice lui Prem de Patalidevi cate a facut ea. Prem zice o razbun eu pe Simar, Mata gi zice nu, Devika zice lui Prem trebuie sa pleci de aici pentru binele tau, Prem ramane cu Simar Devika merge cu Mata gi, ea o duce pe Devika la templu iar Kushi merge la ele, Mata gi zice lui Devika cine esti tu cu adevarat? Mata gi ii pune mana pe candela lui Devika, Mata gi zice cum ai venit la noi ce ascunzi? Care e identitatea ta.

Devika zice nu sunt Devika si sunt adevarata Patalidevi ca nu sunt Devika, ca aia nu e PATALIDEVI eu sunt, Kushi zice cine e aia? Devika zice e Gayatri, Patali zice de Infern tinutul de unde e ea ca era intelegere odata acolo dar ca atmosfera s-a schimbat, Patali era zeita acolo si Gayatri era adepta ei ca ea era cea mai devotata si Gayatri a vrut puterile ei. Patali zice ca a dat ce a cerut Gayatri ca este zeita, si tot ea a inceput sa faca rau ca s-a ridicat impotriva lui Gayatri si ea a alungat-o de acolo, ca de atunci domneste Gayatri in Infern, Patali zice ca Gayatri a aflat ca daca Gayatri isi omora sotul va spori puterea ei, Kushi zice de asta a vrut sa omoare pe Prem, Mata gi zice dar de ce Simar? Patali zice fiindca e ce-a mai devotata credincioasa a zeitei, Devika zice trebuie sa salvam pe Prem si pe Simar de Patali, Devika zice este o solutie.

Destine ratacite episodul 704 din 15 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 704 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!