Destine ratacite episodul 699 din 10 August 2021

Uma e arsa pe mana de Simar, aceasta pleaca pe usa si inchide usa dupa ea, Simar merge spre Patalidevi unde e ea, Mata gi zice apar o zeita pe Simar, care ajunge la PATALIDEVI la rau, acolo e idolul zeului Shiva, Patali zice acum sa vad daca esti adepta mea de tot sau nu daca e nu va putea merge la idol, Patalidevi zice lui Simar sa aduca idolul ei din spatele idolului cu Shiva. Simar merge la trident sa-l scoata dar nu poate, Patalidevi zice nu poate deci acum e de partea raului Simar insa Simar scoate tridentul PATALIDEVI e mirata, apoi Simar merge la idolul lui Patali zice imposibil, Mata gi zice zeitei am incredere in tine zeita, Sujata zice apar-o pe Simar, ea aduce idolul lui Patalidevi si zice tot ai Bine în tine desi am facut atatea ca este infrangerea mea Patalidevi zice stiu cum sa te fac impura, ca insusi PATALIDEVI te va face si voi intra in tine si vei deveni Rea cu totul, tridentul zeitei cade in casa Bharadwaj iar Mata gi il prinde, Sujata zice e semn rau asta. Mata gi zice apara-ne zeita, PATALIDEVI merge spre Simar, Prem vine si zice ca nu a gasit nimic de Simar, Patalidevi intra in Simar si o poseda.

Indravati cu Mohini rad din cer, Patali zice te voi face sa faci lucruri rele ce te vor aduce pe calea raului, Patali vine cu idolul ei cu procesiunea, multe vrajitoare imbracate in negru sunt cu ea, ea zice idolul lui PATALIDEVI va fi pus azi in casa celei mai credincioase adepte, Simar danseaza cu vrajitoarele si zice Slava zeitei PATALIDEVI, ea arunca cu galben, Simar apare pe usa, Mata gi zice cum ai plecat asa, ea arata idolul lui PATALIDEVI ca a plecat dupa idol, Simar zice ca Gayatri s-a rugat si ea a simtit sa plece spre ea, Mata gi simte ca ceva e in neregula, Simar zice ca aseaza idolul, Simar aduce idolul in casa. Devika zice lui Kushi am pierdut ca Simar a adus idolul, Mata gi aude ce vb ele, ea zice oare de ce sunt ele ingrijorate? Devika zice Patalidevi s-a folosit de Simar, ea face slujba la idolului lui Patalidevi.

Destine ratacite episodul 699 din 10 august 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 699 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 august 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!