Destine ratacite episodul 679 din 21 Iulie 2021

Vrajitoarea batrana zice ce ai facut Nirmala? Ai adus furia, ai gresit vasul. Indravati arunca cu foc in Guru Gi, el prinde focul Amar zice ai cazut in capcana noastra, Indravati vede ca Prem nu mai e sus, Khushi zice oare care e vasul? S-a intunecat, Mata gi cu Sujata si Kushi se roaga pentru un semn zeitei sa-i ajute, Karuna cu familia se roaga acasa, mai apoi norii se duc de pe cer si se face iar ziua, Mata gi pune mana iar pe vase, vrajitoarea batrana zice e gata jocul, ca e gresit vasul, Mata gi vede semnul in vasul cel bun, ea zice poate e semn de la zeita dar apoi zice daca e ceva truc a vrajitoarei? Sujata zice avem incredere in credinta noastra, Mata gi toarna apa din vas, Indravati coboara jos si vede masina lui Siddanth ea nu poate iesi din casa dupa Prem si striga domnule Thakur nu ma lasa, Indravati i-a amenintat cu moartea pe ei masina nu porneste, Indravati face vraja, Siddanth Zice Slava zeitei masina porneste vrajitoarea batrana zice ce s-a intamplat nu se deschide usa, ea rade de Mata gi si de restul, Mata gi zice zeita nu ne lasa.

Apoi toți zic Slava ei, o lumina vine si usa se deschide vrajitoarea batrana zice nu se poate, Indravati fuge dupa masina lui Siddanth, Guru gi face vraja si o retine pe Indravati, el zice nu avem mult timp, nu opri masina Siddanth usa templului se deschide Simar apare dupa ce vasul se sparge, ea merge la Mata gi si la Sujata ele o iumbratiseaz, apoi ele vad ca Roli nu e desi vasul e spart Roli vorbeste dar nu se vede Sujata zice de ce nu te vedem.

Destine ratacite episodul 679 din 21 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 679 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!