Destine ratacite episodul 673 din 15 Iulie 2021

Indravati zice lui Prem acum Simar nu mai e intre noi, apoi ea retrage vraja familiei Prem i-a vasul si isi aminteste de Simar a lui, Indravati zice Simar nu va mai veni niciodata, ea zice acum sunteti rude cu mine Mata gi zice nu suntem rude pleaca de aici, Indravati spune as fi putut sa o ard de vie pe Simar dar nu am facut asta, Indravati zice vreau ca casa asta sã fie a mea nu a lui Simar, Indravati striga la Prem nervoasa fiindca are vasul. Vrajitoarea batrana zice acum ai tot toti vor face cum vrei tu. Indravati zice ce e asta zeita ca doar pe Padmavati a ajutat-o, ea spune nu ai reusit zeita sa o salvezi pe Simar eu am castigat. Prem zice asta nu e victorie ca eu te urasc, si istoria s-a implinit azi fiindca sunt cu Simar, Mata gi zice binele mereu invinge, asta e inceputul sfarsitului tau, Prem o i-a de gat pe Indravati ea il impinge apoi i-a vasul cu Simar, Prem se teme ea zice pentru a te avea am facut toate astea Indravati zice trebuie sa o distrug pe Simar pentru a putea fi impreun Indravati arunca vasul dar Siddanth il prinde la timp, Amar aduce apa sfințita si spune mantra, apoi toti spun mantra, dar lui Indravati nu-i place, vrajitoarea batrana zice trebuie sa fugim cele doua pleaca din casa, Kushi cu Pari pun vermilion pe pragul usii.

Mata gi zice zeiței ca Simar a tinut toate posturile ca nu a salvat-o acum ea trebuie sa o aduca inapoi. Indravati e in fata casei, ea pune piciorul si vermilionul o alunga, vrajitoarea batrana zice trebuie sa faci un pas in spate ea zice acum e sarbatoarea Navratri si puterile noastre sunt reduse la jumatate Indravati zice ne retragem si vom veni dupa ce trece navratri, a doua zi Prem e cu vasul lui Simar in mana Sujata zice nurorile noastre au fost nedreptatite, preotul apare la usa, el zice ca nu poate trece peste candela zeitei, Mata gi zice oare e vrajit, preotul pune vermilion pe el preotul intra in casa, si zice de ce sunteti suparati? Mata gi zice de Indravati ce a facut cu Simar.

Destine ratacite episodul 673 din 15 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 673 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!