Destine ratacite episodul 669 din 11 Iulie 2021

Prem se preface ca este Rana Thakur, el spue ca ii e foame si sa-i faca ceva de mancare Indravati, Simar da cheile casei acesteia, Sujata zice ce faci Simar? Simar zice ca de azi resposabilitatile sunt ale ei, ca i se cuvine familia si casa, Indravati ezita sa i-a cheile Prem zice nu ezita ca Padmavati se caieste. Indravati zice sper ca nu planuiesti ceva, Prem se retrage apoi Indravati e bucuroasa, ea se bucura ca toate responsibilitatea e a ei acum si toti sunt sub controlul ei, apoi Simar tine slujba Indravati vine jos imbracata in sari, Simar zice nu folosi magia pentru a avea o viata normala, ca sa fie onesta, Simar zice sa faca ce face o femeie de casa, mancare, spalat, curatenie, Indravati accepta, apoi regele zice stai poate e ceva plan a lui Padmavati, Indravati zice nu, apoi Kushi cu Pari o duc pe Indravati la bucatarie unde e dezordine, Kushi ii arata aparatele lui Indravati.

Kushi zice cat lucreaza Simar in bucatarie, lui Indravati nu-i place apoi fetele spun ca merg la fete sa le pregateasca de scoala, Simar merge apoi la ea si-i arata cum sa aprinda aragazul, Simar zice lui Kushi si Pari ca Indravati nu trebuie sa suspecteze ca e planul lor asta, Simar zice lui Amar ca merg la casa cea veche pentru a afla cine e femeia aia de ieri, Prem ar fi vrut si el sa mearga dar Simar zice sa stea acolo sa se dea drept Rana Thakur, Indravati s-a descurcat la bucatarie, ea a facut tocanita de cartofi Pari cu Kushi strica mancarea ei.

Destine ratacite episodul 669 din 11 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 669 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!