Destine ratacite episodul 667 din 9 Iulie 2021

Regele ajunge la Padmavati, el zice ca este doar vina lui pentru ce a patit Indravati arata cenusa ce o omoara pe Padmavati apoi regele arunca bomba si soldatii vin, el elibereaza pe Padmavati si arunca vraja pe mine ca eu stau intre voi. Regele zice Padmavati poate suporta durere pentru cei dragi ca si-a salvat tatal cu pretul vietii mai apoi Indravati face ceva vraja regelui in prezent Indravati cu familia i-a masa. Prem e asezat in capul mesei Indravati intreaba de Simar, Kushi zice ca s-a dus la vecini, Indravati vede ca Kushi e agitata pe urma Sujata cu Uma si Pari vad ca Indravati face vraja lui Kushi sa mearga la Verma gi dupa Simar, in trecut regele o prinde pe Indravati de mana sa nu arunce cenusa aia soldatii o prind pe Indravati, Padmavati zice las-o pe sora ca sufera. Regele zice azi o voi pedepsi, Kushi merge spre verma gi Pari cu Jhanvi merg dupa ea, femeile pe drum vin cu procesiunea zeitei, ele spun Slava zeitei, regele spune ca peste trei zile ma voi casatori cu Padmavati ca asta e pedeapsa lui Indravati care e legata cu lanturi Indravati zice o sa regreti Thakur, tatal ei o reneaga.

Padmavati e suparata si spune zeiței, tatal ei merge la ea si zice ca asta e pedeapsa lui Indravati pentru cum s-a purtat Amar zice spune Simar ce s-a mai intamplat, pe urma au inceput pregatirile de nunta la palat, dar Padmavati era trista, ea zice ca s-a dus Padmavati la sora ei Indravati sa o viziteze unde era captiva, ea spune ca a vazut ceva socant. Vrajitoarea batrana era la Indravati si i-a dus o papusa ca ii trebuie sangele unei rude, Indravati zice voi da sangele lui Padmavati si ea va fi prima pedepsita apoi Rana Thakur si restul, ca daca eu nu-s fericita nimeni nu poate fi. Vrajitoarea zice du-te si i-a sangele azi, Indravati isi scoate gheare lungi si zice ca va taia corpul lui Padmavati, Indravati vede pe Padmavati in usa inchisorii, Uma ajunge la Verma gi si zice de Simar si Kushi, Padmavati merge inauntru la Indravati vrajitoarea zice nu te temi de moarte, Indravati zice am venit sa te opresc, Indravati zice femeia asta mi-a dat putere sa te distrug.

Destine ratacite episodul 667 din 9 iulie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 667 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 iulie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!