Destine ratacite episodul 655 din 27 Iunie 2021

Femeia din sat se sperie de Simar si fuge, preotul vine la familie si zice casa e impura Simar zice lui Amar de femeie, aceasta ajunge acasa la ea si tabloul apare in spate, femeia moare apoi Simar vede tabloul langa masina. Simar cu Amar aduc tabloul acasa preotul zice ca va face o slujba impotriva magiei negre, Simar cu Amar ajung acasa cu tabloul, Simar zice lui Mata gi ca tabloul e acela despre care a citit Sankalp. Preotul zice ce ar putea afla de la un tablou? Noaptea Simar e cu Sanjana si isi aminteste ce a patit zilele astea. Simar zice oare ce legatura poate fi între Mohini si pictura asta, clopotei se aud de jos, Simar merge pe hol si simte ceva, apoi ea vede pe Mata gi care e speriata, Mata gi zice am auzit si eu sunetul de clopotei, Simar spune si eu am simtit ceva, ele aud un strigat apoi merg jos si vad pe Uma dupa ce Simar aprinde becul, Uma are un fel de cosmar striga si face din maini, apoi doctorul o vede pe Uma el zice ca a avut un soc, preotul zice ca Uma a vazut ceva anormal, el pune ceva praf pe jos apoi merge jos si zice slava zeului Shiva, apoi da cu praf, el se uita la tabloul cu indravati.

El da cu praf pe tablou si praful vine inapoi pe el, familia e cu Uma in camera apoi se aude strigatul preotului ce cere ajutor, familia merge jos dar preotul nu se vede, acesta este pe jos lesinat, el isi revine si zice ca o putere l-a lovit cu putere, amintind de orezul ce a venit inapoi din tablou si zice de puterea invizibila ce l-a atacat, Sanjana recunoaste ca ii e somn, ea face cu mana iar Amar vede ca are ceva, ea se uita ciudat. Apoi Simar o culca pe Sanjana, Simar plange dupa Anjali, Amar vine in camera si vede cum Sanjana invarte capul papusii.

Destine ratacite episodul 655 din 27 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 655 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!