Destine ratacite episodul 653 din 25 Iunie 2021

Amar aduce vasele cu familia, Mata gi se bucur. Simar merge sa caute arma si Mohini da de ea, avand un cutit. Jhumpa apare si o apara pe Simar de Mohini, ea zice eu sunt o vrajitoare buna nu ca tine, Mohini pleaca, Jhumpa zice lui Simar ca e sora lui Mohini, Mata gi pune vermilion pe langa Sunanda care e legata, Mata gi zice ne vom ruga zeitei pentru Simar, Sunanda zice fiica mea va invinge si zice Mohini va razbuna umilinta mea. Mata gi zice mai spui ca esti mama ei? Sunanda zice de puterile lor iar Mata gi intreaba ce puteri care fac rau? Mata gi zice ca e mandra de Simar ca s-a dus la Mahakumb sa apere familia, Jhumpa spune lui Simar ca Mohini s-a casatorit cu sotul ei si l-a omorat de asta a devenit vrajitoare, Mohini spune ca Simar cu Jhumpa au provocat-o, ca n-au vazut toate puterile ei, Jhumpa raspunde ca ea a trimis pisica neagra ce a ajutat-o pe Simar.

Mohini vine si strange de gat pe sora ei Jhumpa cu coada, Mohini zice spune Simar secretul spus de intelept altfel o omor, ea zice daca spui secretul nu o omor pe Jhumpa, Simar spune de secretul spus de intelept, Simar spune de aceea arma cu care se omoara vrajitoarele, Mohini o lasa pe Jhumpa apoi Mohini vrea sa o bata pe Simar dar Jhumpa o prinde de coada, Simar fuge spre secret Mohini o sugruma pe Jhumpa care moare Mohini merge apoi dupa Simar, ea fuge in padure si ajunge intr-un loc si zice oare incotro sa o iau, ea se roaga zeitei, apoi vede ceva in iarba, un semn cu fortul Mahamaya, acolo e secretul vrajitoarei, Simar urca spre fort si Mohini este dupa ea.

Destine ratacite episodul 653 din 25 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 653 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!