Destine ratacite episodul 649 din 21 Iunie 2021

Mohini ii zice lui Simar sa vina acasa pana la ora 20, Simar zice soferului sa se intoarca, Mohini apoi se joaca cu vasele, ea le arunca si sperie familia, Amar cu Sattu si Shailu vin inapoi. Mohini zice apoi de un joc, Mata gi zice ca nu vrea sa joace, Mohini zice ca sparge vasele Mata gi sa nu sparga nimic Uma e prima, ea trebuie sa ghiceasca cine e in vasul ce are Pari in mana, Mohini zice ai 30 de secunde, Uma zice e Roli in vas, Mohini zice sa vedem se pare ca nu tii la Siddanth apoi ea zice am vrut sa vad fetele voastre e Roli in vas apoi Mohini zice lui Sujata sa ghiceasca cine e in vasul din mana ei, Sujata zice e Siddanth, Mohini zice raspuns corect, ai auzit bataile inimii din vas apoi Mohini zice familiei sa cante ca ea sa danseze, Kushi da tonul melodiei apoi toti canta si isi dau mana, lui Mohini nu-i place piesa, Sunanda pune un CD, Mohini danseaza si face mitto de toți din familie apoi pune vasul pe cap Simar apare si striga Mohini, ea zice ai venit in sfarsit.

Ea zice Simar te voi elibera de povara vaselor si a lui Prem, Mohini i-a o bata sa sparga vasele, Simar o prinde ea zice ce faci apoi Mohini zice de un alt joc si ii zice lui Simar ca in 10 minute sa ascunda vasele si pe Prem oriunde in casa, Mohini zice apoi eu le caut daca nu aflu fac ce zici tu daca le aflu faci tu ce zic eu, Mohini se pune pe canapea cu ochii inchisi, Sunanda zice hai Simar ce astepți timpul trece. Simar duce vasele apoi zice unde sa-l duc pe Prem? Ea zice il duc la templu, Mohini vede ca merge spre templu si zice nu o voi lasa, Sunanda merge spre Simar si zice ca oriunde dar nu in templu, Simar zice e jocul meu cu Mohini.

Destine ratacite episodul 649 din 21 iunie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 649 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 iunie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!