Destine ratacite episodul 620 din 23 Mai 2021

Simar decide sa mearga singura cu banii la rapitori, poltia zice lui Prem ca nu este bine ca s-a dus singura, Prem vrea sa mearga dupa ea dar Roli nu il lasa, si Sujata zice lui Prem sa nu bage politia ca s-ar putea ca viata lui Sanjana sa fie in pericol, Prem zice sa-l lase sa mearga, Sujata ii zice ca ar trebui sa o sustina pe Simar nu sa fie impotriva. Roli zice nu te las sa mergi, Prem pleaca pe usa, Simar ajunge cu banii in locul indicat de rapitori, ea ajunge la o moara veche care nu mai funcționeaza, rapitorii o pandesc Simar duce banii unde i s-a spus la o usa verde. Acolo are loc o altercatie iar rapitorii reusesc sa scape luand cu ei si pe Sanjana, acasa familia isi face griji caci timpul trece iar Simar nu mai vine.

Simar ajunge acasa, urmata de Prem insa cei doi nu scot un cuvant, Rolii ii cere explicatie ambilor insa acestia cu vai chin recunosc ca nu au putut face nimic pentru a-si salva copilul, in plus rapitorii au luat si banii impreuna cu fiica lor, intreaga familie este socata sa afle ce s-a petrecut acolo iar acestia considerau ca varianta cu politia era mai buna.

Destine ratacite episodul 620 din 23 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 620 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!