Destine ratacite episodul 617 din 20 Mai 2021

Simar zice lui Mata gi ca nu-l va ierta pe Prem, el aude de pe hol. Anjali cu Sanjana zice ca nu ne mai vom juca cu verii nostri? Mata gi coboara jos, Pari zice sa-i ierte, Mata gi zice ca nu poate desparti copii, ea ii lasa sa stea in casa. Politistul zice ca Rajkumari e moarta, el cere cristalul Roli zice e al altcuiva trebuie sa-l dam inapoi, apoi zice Siddanth oare ce o fi fost obiectul ei valoros? Politistul zice doar ea stia, Prem suna pe Simar si zice asculta-ma pentru ultima oara. Ca sunt pe o stanca si daca nu ma asculti ma arunc, Simar zice nu, vin acolo nu fa nimic, Simar ajunge la timp la el, ea zice cat sa te mai iert? Ea zice de Sunaina de atunci si m-ai folosit la jocul tau, ca nu m-a deranjat jocul ci ca m-ai folosit, ca relatia lor a ajuns intr-un impas, ea spune de dragul copiilor voi accepta povara casniciei, ca nimeni nu va trebui sa stie.

Simar spune ca nu mai are incredere in relatia lor, Prem zice ca pentru familie am facut tot, Simar pleaca el zice stai! Mor fara tine, si isi aminteste de momentele lor, a doua zi Siddanth cu Roli ajung acasa, Maya primeste cristalul ei inapoi. Ea merge in camera, Simar zice oare ce ascunde Maya? Ea merge dupa ea, Maya zice lui Simar ca daca accepta cristalul va trebui sa se desparta de familie, ea zice ca va renunta la cristal, apoi Prem vine acasa si striga pe Simar, el aduce ceva in mana si zice am avut 6 luni de la divort de ragaz, dar am pacatui, si zice peste o luna vom fi divortati.

Destine ratacite episodul 617 din 20 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 617 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!