Destine ratacite episodul 614 din 17 Mai 2021

Maya zice lui Manoranjan sa cada la picioarele lui Mata gi si sa-i ceara iertare. Simar zice nu ca daca facem asa suntem ca ea. Simar zice du-te matusa la picioarele zeitei si cere iertare, Manoranjan merge la zeita si cere iertare, apoi vine la Simar si zice sa o ierte si ei. Simar zice poti cere din inchisoare iertare, ca te-ai jucat cu demnitatea mea si nu doar ci a tuturor femeilor, ca nu ai pretuit relatiile cu noi, Simar zice recunosc ca si noi am folosit trucuri. Dar ca zeita nu o sa-i pedepseasca fiindca a fost impotriva raului. Simar spune o puteti lua inspectore, Manoranjan cade la Mata gi la picioare si zice sa o salveze. Politia o duce, Mata gi abia se stapaneste sa nu planga, Manoranjan e dusa de politie cu masina, Rajveer e dus la Rajkumari de servitor Roli se teme sa nu o vada Rajveer, acesta este sunat apoi.

El zice mama de cand te sun Pari zice lui Rajveer ca Manoranjan a fost arestata ca ele nu sunt de vina, familia vede ce face Pari ca a sunat. Rajveer zice apoi oare ce sa fac ca nu pot pleca de aici de la Rajkumari. Sujata cu Rajendra intreaba pe Mata gi cum se simte. Ea zice am obosit sa lupt, Pari zice te certi degeaba ca Simar si Roli, Maya se baga si zice nu le tine predici tu! Kushi se baga si zice asta e problema familiei noastre nu te baga.

Destine ratacite episodul 614 din 17 mai 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 614 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 mai 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!