Destine ratacite episodul 574 din 7 Aprilie 2021

Maya merge spre camera lui Sattu Uma se nelinisteste ca dac ii face ceva, ea apare cu Sattu in carucior si pune mana pe capul lui şi apoi face ochii verzi, Uma zice nu abuza de puterile tale Sattu isi revine el zice numele lui Uma apoi se ridica toti se bucura pentru el apoi el se ridica in picioare. Maya zice ca mereu sarpele se razbuna ca acum a fost buna pentru Simar, ea zice ca acum se va razbuna pe Roli pe Prem si Amar cat si pe restul, ea spune ca se numeste Maya. Ca sufletul sotului ei e in Siddanth de aia a venit, ca pentru el a venit Siddanth zice ca mai bine moare decat sã fie despartit de Roli, Maya zice ca nu-l desparte doar de Roli ci si de viata ca ii va sterge memoria despre Roli, Roli zice ca trebuie sa se confrunte cu ea daca vrea sa ajunga la Siddanth. Maya zice ca le da 24 de ore apoi nu o mai opreste nimeni, ea zice ne vedem peste 24 de ore si sa nu faceți nimic ce sa ma faca sa-mi folosesc puterile.

Ca nu-l va lasa in viata, apoi ea pleaca, Sujata zice nu facem nimic? Ca au trecut 4 ore deja Simar spune ca trebuie sa ne gandim bine apoi Roli zice de ce ii trebuie 24 de ore? Simar zice de cufar, Amar suna pe Calendar dar el nu raspunde Prem cu Amar merg la Calendar unde usa e deschisa, Calendar e pe jos el zice sarpele a luat cufarul ca Jatin Verma ne-a tradat ci sotia lui sarpele a venit la Calendar fiindca ei i-au zis Mayei adresa. Maya a zis sotilor sa plece departe.

Destine ratacite episodul 574 din 7 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 574 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!