Destine ratacite episodul 484 din 7 ianuarie 2021

Vikrant tine partea lui Karthik pe urma acesta zice politiei ca retrage plangerea, el zice lui Vikram ca cum de a fost de partea lui Simar si a lui Siddanth? ca are impresia ca e un ucigas? Karthik zice ca daca si pe mama lor a suspectat-o, spre surprinderea lor Baba e de fata cand ei se intorc spre ea, Baba zice cã ea a zis sa o aduca acolo ca Jhanvi s-a dus sa manance, ea se preface ca e suparata din cauza lui Vikram si pleaca Vikram merge dupa ea. Karthik zice apoi mamei ca pleaca inapoi acasa Simar zice ca baba minte ca joaca teatru Vikram ridica mana la Simar Siddanth o apara, Vikram zice ca e Sunaina din cauza sotiei lui Siddanth, Siddanth zice cã Roli nu a luat viata nimanui ci mama lui si Karthik sunt vinovati cei doi se incaiera insa sunt imediat despartiti.

Vikram ii spune ca a doua zi el cu Simar vor pleca acasa insa Siddant se opune deciziei sale si il sfatuieste inainte de plecare sa deschida ochii pana nu este prea tarziu si sa vada ca mama si fratele sau sunt vinovati de toate si doar sa lase dragostea pentru ei de care este orbit si atunci o sa-si dea seama, Siddanth se indreapta spre parcare cu gandul sa spuna familiei cele intamplate dar si adevarul insa in acel moment doi necunoscuti il lovesc in cap pe acesta si cade fara suflare, pare sa fie parte din planul babei care nu se lasa deloc.

Destine ratacite episodul 484 din 7 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 484 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!