Destine ratacite episodul 428 din 12 noiembrie 2020

Kushi zice fetelor ca nu i-a placut cum Verma le-a umilit dar trebuie sa accepte ce a zis Mata gi, matusa lui Anurag zice lui Jhanvi ca trebuie sa faca ceva dulce pentru ritual, Bhakti vrea sa o ajute pe Jhanvi ea zice ca nu e corect sa faca ea budinca caci ce va zice matusa, Kushi primeste ospatarii la petrecere acestia au oale pe cap dar sunt Simar si Roli deghizate, budinca lui Jhanvi e laudata desi nu e asa dulce fiindca matusa lui Anurag are diabet. Petrecerea lui Kushi incepe Simar cu Roli servesc gustari, Verma gi aproape o recunoaste pe Simar dar Roli o salveaza Kushi vrea sa aleaga presedintele, Kushi e aleasa lui Roli i se dezlipeste mustata Kushi merge spre ele. Kushi zice de ce nu lucreaza daca sunt platiti apoi la petrecere se face o tombola cu numere, Roli cu Simar se duc dupa Kushi care vorbeste la telefon. Telefonul lui Simar suna Kushi recunoaste melodia fetele se ascund.

Apoi ele vor sa plece dar Verma cere suc, Simar zice ca merg dupa inghetata, Jhanvi suna la sonerie, matusa se trezeste apoi Jhanvi deschide usa cu cheia si o loveste pe ea cu usa matusa e lovita in cap a doua zi Pari zice ca vecinii lor se muta Roli se gandeste ca Kushi are legatura cu mutarea doamnei Chadda si asa e, Kushi a facut ca Chadda sa vanda casa unei batrane rele Jwala Devi e femeia cu ochii negri Kushi zice ca ea va face sa cumpere toate casele de acolo Kushi lucreaza pentru ea si e amenintata de aceasta, Kushi a cerut bani de la ea cand avea nevoie. Acum trebuie sa faca sa obtina toate casele Simar cu Roli vad ca Kushi vine ea zice ca vine de la control insa ele stiu ca e ceva cu petrecerea aia si zic lui Manoranjan sa mearga la urmatoarea petrecere.

Destine ratacite episodul 428 din 12 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!