Destine ratacite episodul 383 din 28 septembrie 2020

Este ziua lui Dadugi, Mata gi vede in ziar ca magazinul se numeste iar Dadugi sweets ea se bucura de asta Shaurya merge la Simar si intreaba unde este Roli ca se teme de el? Simar zice ca a trimis-o undeva unde nu o gaseste. Simar zice ca de data asta va pierde, la masa Manoranjan zice ca Shailu a avut ideea cu numele magazinului, Pari nu e multumita dar tace fiindca Ashla ii face semn, Simar zice ca Roli este dusa la prietena ei Payal la nunta. Shaurya zice ca n-ar fi trebuit sa o trimita singura, Simar zice ca ea a vrut sa o trimita ca sa schimbe mediul. Shaurya merge in camera lui Roli pentru a cauta indicii despre locul unde este Roli, Pari cu Ashla se ia de Shailu de ce a schimbat numele magazinului? Shailu zice lui Ashla sa nu se bage ca vrea ca familia sa se destrame, Shailu zice lui Pari sa aleaga magazinul sau el, Shaurya coboara din camera si vede pe Simar la telefon insa ca noroc Jhanvi vine si il striga, Shaurya se pune la masa si vrea sa ia telefonul lui Simar dar il scapa pe jos, apoi Simar il pune iar pe masa si vede Shaurya el observa ca telefonul lui Simar e ca a lui Jhanvi.

Insa acesta e planul lui Simar, Roli e in magazie in casa iar Simar merge la ea, Simar zice ca asta e ultima lor sansa sa scape de el asa ca aude cum Shaurya planuieste sa plece acolo, Simar a pus un bilet pentru Jhanvi unde a scris ca e asteptata in aceea statiune, Jhanvi crede ca Shaurya i-a pregatit o surpriza, Simar vrea ca ea sa afle adevãrul asa ca i-a scris sa nu se intoarca si sa stinga lumina, Jhanvi aude tot cum a fost el în padure cum s-a prefacut ca o iubeste si ca a vrut sa se razbune pe Roli, Simar cu Roli aprind lumina Shaurya e uimit sa le vada acolo, familia apare si ea imediat. Simar i-a chemat ea zice ca a vrut sa le arate fata lui Shaurya, Simar zice ca Shaurya a agresat-o pe Roli repetat.

Destine ratacite episodul 383 din 28 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!