Destine ratacite episodul 371 din 16 septembrie 2020

Familia este uimita s-o vada pe Jhanvi in prag cu lacrimi in ochi, Shaurya apare si el si zice ca o lasa pe Jhanvi si nu o mai duce inapoi niciodata. El zice ca nu are casa lui si ca au plecat din casa Singhania si ii pare rau ca nu a putut avea grija de Jhanvi, Mata gi ii zice ca sa mearga inauntru sa vorbeasca ca e ginerele lor, Shaurya zice ca de fapt Meghna nu a fost de acord cu casatoria ca a fost doar teatru el zice ca sora lui a zis ca daca o lasa pe ea ii da averea si daca nu, nu. Mata gi accepta sa stea cu ei acolo Simar insa nu e convinsa de Shaurya spunand cum a venit el cu Jhanvi cand era invatat in lux, ca poate e planul lui cu Meghna, mai apoi toti iau masa, Jhanvi se arde cu ceva la mana, Shaurya se face ca ii pasa sa ii aduca crem.

Mai apoi Jhanvi cu Shaurya sunt duai in camera unde le-a fost pregatita pentru noaptea nuntiim insa Shaurya vine jos la Roli si zice ca Jhanvi va regreta toata viata nunta asta, Roli vede ca Shaurya e tot asa nu s-a schimbat. Roli merge la Jhanvi trimisa fiind de Shaurya insa Jhanvi este fericita, Roli nu stie ce sa mai creada, Shaurya vine sus la ele, el zice ca Roli poate nu are incredere in el, Roli nu stie ce sa creada, Shaurya insa se uita pe furis la Roli.

Destine ratacite episodul 371 din 16 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 371 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!