Destine ratacite episodul 368 din 13 septembrie 2020

Sujata merge la Jhanvi si vorbeste cu ea spunandu-i sa asculte ce zice inima ei, a doua zi e Diwali iar Mata gi da cadouri fiecaruia, ea zice lui Jhanvi ca spera sa isi afle fericirea si sa scape de intunericul din viata ei si sa i se faca dreptate, Simar cu Roli zic ca maine e ziua cea mare. Mai apoi toata familia vine pentru slujba de Diwali, Mata gi tine prima slujba apoi restul, e festivalul luminilor la ei a doua zi e ziua cea mare cand Meghna asteapta casatoria lui Shaurya familia e alaturi de Roli si Tina, Atul a facut pregatirile pentru nunta Meghna vine si vede, Simar zice ca Jhanvi sa mearga in camera lui Shaurya cand Roli se schimba de mireasa.

Ea trebuie sa inregistreze marturia lui Shaurya ca apoi sa o puna invitatilor de la nunta, Roli cu Manoranjan merg familia le sustine, cele doua ajung inauntru iar Meghna le intampina, ea le duce la camera unde sunt hainele si bijuteriile de nunta, Sujata zice ca daca simte regret si nu vrea sã termine relatia sa se gandeasca ce vrea divort sau sa continue? Jhanvi simte regret si n-ar vrea sa faca pasul desi stie cat a suferit, Shaurya este pregatit pentru nunta el zice ca Sonia are noroc si nu el, Jhanvi merge si ea inauntru si isi aminteste de nunta cu Shaurya. Ea ajunge la Shaurya in camera iar el este uimit sa o vada, Meghna vine la Roli si aproape le aude cand ele vorbesc despre Shaurya.

Destine ratacite episodul 368 din 13 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 368 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!