Destine ratacite episodul 367 din 12 septembrie 2020

Siddhant cu Sonia Oberoi trec pe langa Meghna la acel local, Tina il vede pe Siddhant la masa cu Sonia. Roli vede si ea si zice ca daca le vede imbracate asa va fi o problema apoi Meghna o vede pe Roli telefonul lui Roli suna Siddhant il aude Sujata o suna pe Roli pentru a afla unde se afla, Simar zice ca sunt la cumparaturi dar aceasta nu o crede. Sujata zice ca daca afla ca minte nu va mai avea incredere in ea. Tina zice lui Meghna ca Sonia nu se simte bine aceasta comanda un suc pentru ea, Siddhant se ridica de la masa cu Sonia Oberoi. Tina cu Roli se ascund cumva se lasa in jos Siddhant trece pe langa si nu le vede, la masina insa Siddhant le vede pe cele doua el intreaba ce se intampla si ca le-a vazut la cafenea, el zice ca a vazut ca l-a evitat si ca erau cu Meghna Singhania, familia este uimita cand le vede pe cele doua imbracate asa, Siddhart le-a adus acasa, Mata gi intreaba ce e cu ele imbracate asa.

Siddhant zice ca si Simar este implicata in asta ca erau cu Meghna Singhania apoi o intreaba pe Jhanvi sa zica ce e, ele nu zic nimic niciuna, Prem cu Sujata zic lui Simar sa zica, Sujata zice ca daca nu spune nu va mai avea incredere in ea. Jhanvi zice ca este din vina ei. Jhanvi ca au facut asta si povesteste cum Shaurya s-a prefacut ca o iubeste si cum a inselat-o de s-a casatorit cu ea apoi, Mata gi o plesneste pe Jhanvi, Mata gi zice ca asa orbit a fost de dragostea lui, Sujata zice ca era mandra de ea ca si-a batut joc de reputatia ei si a familiei.

Destine ratacite episodul 367 din 12 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 367 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!