Destine ratacite episodul 361 din 6 septembrie 2020

Roli ii gaseste imediat scuze lui Jhanvi spunandu-i lui Sujata ca de fapt ea a postit pentru a-si gasi un sot cat de curand, insa nu esti de fapt adevarul Mata gi vine si o incurajeaza pe aceasta spunandu-i sa aiba incredere ca totul o sa fie bine si ca deja pentru ea zeita ii pregateste ce isi doreste, Manoranjan se gandeste ca a uitat sa sune pe Atul, in camera ei vede multe apeluri de la Atul asistentul Meghnei, ea il suna pe Atul care zice ce face cu timpul lor? Meghna zice la telefon sa vina maine seara la cina mai apoi Simar zice lui Roli sa se pregateasca pentru intalnire sa se gandeasca la raspunsuri pentru Meghna. Siddhant i-a adus flori lui Roli, el are chef de romantism a doua zi Roli zice lui Simar ca Siddhant vrea cina romantica diseara, ca salvare Simar zice ca sa mearga Manoranjan la intalnire, imediat dupa Manoranjan se face ca are o migrena, asta pentru a putea merge la intalnire, Meghna zice lui Shaurya ca trebuie sa fie prezent la cina.

Seara Roli merge la cin pe terasa, o cina romantica pe care Siddhant o organizeaza si ii aduce un inel frumos, Sonia are o intalnire cu Shaurya si sora lui iar aceasta isi saduce aminte de cele facute lui Jhanvi iar la masa aceasta il intreaba cu ce se ocupa insa Meghna intervine si spune ca are o propunere de afaceri mai exact o fuziune intre ei si ca ii ofera timp de gandire prin Atul, Manoranjan face o mica greseala spunand ca ele sunt de fapt rude iar Roli se uita la ea cu insa constientizeaza ca de fapt a gresit.

Destine ratacite episodul 361 din 6 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 361 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!