Destine ratacite episodul 359 din 4 septembrie 2020

Mata gi ii zice lui Shailu ca incredinteaza lui magazinul. Roli/Sonia se teme de presa dar femeia zice ca presa nu va intra, Roli iese prin spate iar Meghna vede ca nu mai este acolo, ea spune asistentului ei Atul sa se intereseze de Sonia Oberoi. Familia ajunge acasa mai repede dar Simar cu restul nu au sosit au insa ca noroc pe Simar care coboara de sus la timp, Manoranjan zice lui Roli ca au avut noroc ca au ajuns la timp, Pari se plange mamei ei de Shailu, Atul o suna pe Roli ea zice ca este secretara lui Sonia, el zice ca Meghna vrea o intalnire cu Sonia, Roli zice lui Jhanvi si matusii ca Meghna vrea sa se intalneasca cu Sonia si intai cu secretara, ele nu stiu ce sa faca, dar Meghna zice de femeia puternica ce a intalnit-o lui Shaurya.

Manoranjan zice ca unde fac rost de secretara, dar Simar zice de matusa sa fie secretara, Manoranjan zice ca daca o recunoaste, si ca e periculos, Roli zice ca nu o va recunoaste, si ii promite ca o v-a schimba ea, Pari zice ca trebuie sa preia ea magazinul, Roli are motivatie cum maine tine post si ca este sarbatoare, a doua zi la pateu dimineata femeile se trezesc pentru a incepe postul, e Karwa Chauth, Mata gi da ceva cadou fiecaruia, apoi barbatii vin si zic ca si ei tin post, Jhanvi e si ea in camera ei si tine post, femeile mananca fructe inainte de rasarit.

Destine ratacite episodul 359 din 4 septembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 358 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 septembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!