Destine ratacite episodul 354 din 30 august 2020

Nirmala se i-a de Ashla ea incc intreaba cu ce a greşit, Mata gi apoi ii trimite in camere pe toti, Jhanvi ajunge la hotel cu Shaurya el zice ca vrea sa faca clipele astea de neuitat familia ajunge la festival in oras, Mata gi aprinde candela Sujata este ingrijorata de Jhanvi ea zice lui Roli sa o sune, Roli suna dar nu da de ea apoi afla ca nu este la spital, Simar afla ca Jhanvi i-a mintit pe toti si ca nu este la spital, Sujata vine sa intrebe de ea dar Manoranjan vine la ea, Manoranjan zice ca Jhanvi nu e copil mic, Shaurya o aduce pe Jhanvi intr-o camera de hotel pregatita romantic cu flori cu lumanari, el pune petale de trandafir pe ea sa o intampine, Jhanvi zice ca ar trebui sa mearga acasa sa anunțe familia, familia danseaza Dandya dansul polular cu bete.

Sujata se gandeste la Jhanvi, Roli vede ca ea este trista si zice ca Jhanvi a zis ca o sa intarzie, Simar zice lui Roli ca oare unde poate fi Jhanvi dupã ce i-a mintit pe toti, Jhanvi petrece clipe romantice cu Shaurya ei se iubesc. Sujata zice lui Siddhant de Jhanvi ca nu a venit inca si e tarziu el vrea sa mearga la spital dupa ea dar Manoranjan zice ca Roli a vorbit cu ea, dupa noaptea nuntii Jhanvi iese din baie si vede ca aranjamentele nu mai sunt acolo, Shaurya apare si intreaba cine e? El o impinge pe Jhanvi pe jos ea zice ca este sotia lui, el ii raspunde ca el nu se insoara cu o asistenta ca ea l-a plesnit sa nu mai incerce asta, ca ea a crezut ca se va schimba pentru ea.

Destine ratacite episodul 354 din 30 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 354 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!