Destine ratacite episodul 347 din 23 august 2020

Shaurya primeste o lectie de la Jhanvi iar acesta se supara si vrea sa o loveasca insa anjatatul sau il opreste la timp, Shaurya ajunge acasa furios el sta intr-un apartament foarte luxos cu etaj si are multi servitori. Simar cu Jhanvi ajung acasa si ele Jhanvi merge sus Prem intreaba ce e cu ea, Simar zice ce a patit la lucru cu Shaurya si cum a fost cu accidentul de azi. Ashla aude de accident si zice lui Simar ca nu i-a zis nimic, Ashla se i-a de Simar iar ea zice ca nu a patit nimic copilul adauga ca Anjali nu e ca nepotul ei ca el e mostenitorul familiei. Shailu i-a apararea lui Simar, Karuna zice ca nu au facut diferenta intre copilul lui Pari si Anjali, Simar zice ca e bunica copilului si e normal sa reactioneze asa. Jhanvi e in camera la ea Prem cu Siddhant merg la ea, ei incearca sa o binedispuna dar Jhanvi este suparata tare, Ashla zice lui Pari sa profite de copilul ei ca e mostenitorul familiei, Siddhant merge la Roli pentru a-i cere scuze ca nu a ascultat-o de dimineata el zice de sotul lui Jhanvi ce va fi.

Shaurya e afara la geamul lui Jhanvi ea il vede Jhanvi iese la el fiindca claxoneaza si ii trimite mesaj el zice ca vrea sa-l ameninte sau sa-l omoare, El da s-o pupe pe Jhanvi, insa ii zice ca o place, Simar cu Roli se trezesc de la claxon si o vad pe Jhanvi ea zice de Shaurya. A doua zi e ceremonia numelui la copilul lui Pari, Jhanvi este sunata de directorul spitalului si zice sa mearga inapoi la lucru dar ea zice ca nu. Roli merge dupa ea si zice ca a luat decizia buna, Siddhant ii daruieste un colier si cercei frumosi lui Roli, Simar imbraca copilui lui Pari, Ashla vine si o da pe Anjali jos din pat sa plece zice ea zice ca ce face Simar ca daca nu cauta de fata ei cum va ingriji neporul ei.

Destine ratacite episodul 347 din 23 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 347 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1

error: Content is protected !!