Destine ratacite episodul 339 din 15 august 2020

Roli vede comportamentul neobisnuit al lui Shobha iar aceasta ii spune lui Simar imediat dupa incepe sa urmareasca fiecare miscare a ei, putin mai tarziu cand toti erau la masa Shakti o suna pe Shobha desi inainte de apel chiar ea i-a cerut sa nu mai insiste cu telefoanele pentru ca deja cele doua nurori a lui deja o suspecteaza intre timp Roli o urmareste iar aceasta intra peste ea in camera cand vorbea chiar cu Shakti. Shobha zice ca familia nu va fi mult timp fericita ca ei au plan, Shobha zice ca ea a fost la azil ca ei sunt de vina ca i-a mintit pe Prem si pe Jhanvi despre el ca nu poate aparea in fata lor pana nu are drepturi la avere, Shobha zice ca acum aveau averea daca statea ascuns si Simar cu Roli nu aflau de el, Roli iese si ea noaptea prin casa, Roli o vede pe Shobha dar pe Shakti nu ca se ascunde Roli stie ca ea ascunde ceva Prem cu Simar o vad pe Shobha.

Ea le zice ca nu are somn de cand a aflat de Shakti, Prem zice ca va da la politie disparitia lui Shakti a doua zi familia i-a masa Jhanvi pleaca la lucru Shobha e sunata de cineva, Roli vede ea merge dupa ea. Shakti o suna pe ea Roli aude cand merge dupa ea, Roli zice ca n-o va lasa singura pe Shobha mai ales ca ea a patit atatea zilele astea, Pari incepe sa aiba dureri ea e dusa la spital ea trebuie sa nasca dar zice ca ii trebuie hainele ei si fardurile cu cerceii. Roli merge dupa ele Shobha este singura acasa Shakti vine la ea, Roli vine acasa si zice lui Shobha ca stie ca a vorbit cu Shakti, Roli ii zice ca stie ca ea e de vina pentru toate apoi Roli intra in camera ei si vede dulapul deschis ea merge la dulap si-l vede pe Shakti acolo.

Destine ratacite episodul 339 din 15 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 339 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!