Destine ratacite episodul 337 din 13 august 2020

Siddanth simte ca bunica lui Nirmala ii ascunde ceva iar acesta insista ca ea sa-i spuna adevarul inainte de toate intre timp Roli se sufoca dupa ce este tinuta inchisa intr-o camera, inainte de totul Roli vine deghizata in electricianul Taar Singh. Simar opreste ventilatorul apoi zice ca nu este curent, Roli merge la panoul de curent dar Shobha n-o scapa din ochi, Roli zice ca vrea ceai, Shobha zice ca nu face iar electricianul zice ca pleaca, apoi Shobha zice ca ii face doar sa-i faca curentul. Roli merge la Simar dar Shobha vine si-l vede, electricianul zice ca in camera lui Simar e problema Shobha o trimite pe Simar sa faca ceai, Simar nu a apucat sa dea lingura lui Roli. Roli i-a lingura cumva de pe masa apoi Simar vine si merge de porneste iar curentul Roli zice la telefon lui Simar ca a dus mostra, Roli afla de la omul de la laborator ca trebuie sa mearga dupa rezultate personal.

Omul e amenintat de cineva cu pistolul, Roli ajunge la laborator seful laboratorului zice ca el ii da rezultatul. in spatele lui Roli e cineva cu pistolul, apoi Roli este inchisa inauntru de om, el iese afara si zice ca a facut treaba omului cu pistolul, Siddhant cauta pe Roli iar Mata gi zice ca ea este bine, Simar simte ca ceva e cu Roli fiindca se sparge un pahar, un fel de gaz e bagat inauntru la Roli, Simar o suna pe Roli dar nu da de ea si Mata gi incepe sa fie ingrijorata de Roli.

Destine ratacite episodul 337 din 13 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 337 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!