Destine ratacite episodul 334 din 10 august 2020

Prem zice lui Simar ca daca tine la el va pleca cu el chiar acum din casa, apoi vine cu bagajele si se desparte de toti membrii familiei, Sujata zice sa nu plece si sa n-o paraseasca cu ochii in lacrimi Prem cu Simar pleaca pe pragul usii amandoi isi amintesc cum au intrat casatoriti iar acum pleaca. Shobha se bucura ca Mata gi sufera, Mata gi zice ca niciodata familia ei n-a fost asa ca e incompleta daca familia ei e despartita, Simar se muta cu Prem cu Shobha in alta casa, Roli da de un cersetor care e chiar Shakti, Simar se cearta cu Shobha si zice ca ea nu-l poate desparti pe Prem de familia lui ca ei il iubesc ea zice ca Sujata are primul drept asupra lui Prem. Mata gi zice avocatului sa imparta proprietatea in doua pe numele familiei Bhardwaj şi pe numele lui Prem.

Roli priveste la poza lui Shakti si isi da seama ca el este cersetorul ce l-a vazut in urma cu ceva vreme, Roli vrea sa zica lui Siddhant dar el zice ca nu vrea sa vorbeasca de omul acela. Ea se gandeste sa-i spuna lui Simar dar Prem i-a interzis sa vorbeasca cu ea, Roli scrie un mesaj lui Simar si zice ca Shakti este in viata.

Destine ratacite episodul 334 din 10 august 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 334 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 august 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!