Destine ratacite episodul 317 din 24 iulie 2020

Veeru vrea sa se asigure ca Simar a cazut in capcana pusa de el asa ca intra in casa, Jhumki zice ca va lasa amprente daca o atinge el da cu o piatra in Simar care striga de durere Veeru vede ca nu i-a iesit din nou atunci el scoate pistolul si zice ca ii omoara pe toti trei Jhumki scoate si ea pistolul dar Veeru zice ca e fals iar cel adevarat e la el Veeru zice ca intai il omoara pe Bantu dar cand se intoarce Billo a plecat cu Bantu. Simar a ramas singura in casa si aude zgomot facut de Roli ea vrea sa iasa dar vede pe barbatul ce a rapit-o pe Roli, Simar intreaba ce cauta acolo oare, ea merge dupa el Simar vede pe geam ca e o fata acolo omul ii da de mancare lui Roli, Simar se gandeste ca trebuie s-o salveze ca poate zeita a trimis-o acolo.

Omul ce o are pe Roli aude vibratile telefonului lui Simar care suna, acesta o cauta pe Simar dar ea se ascunde intr-un loc de acolo acesta se de acolo si Simar merge la fata Simar zice ca l-a vazut pe omul ce o tine acolo. Roli se bucura cand o aude iar cand o vede nu-i vine sa creada ca este Simar si a venit sa o salveze, Roli ii spune ca nu poate sa mearga si ca a fost rapita iar de ceva vreme si nu apuca sa isi spuna multe pentru ca acel individ revine iar Simar il loveste cu o bata in cap iar acesta cade la pamant sperand ca asa pot fugi de acolo.

Destine ratacite episodul 317 din 24 iulie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 317 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 iulie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!