Destine ratacite episodul 316 din 23 iulie 2020

Roli este stropita cu apa de cineva Siddhant se trezeste strigâad Roli, el i-a poza ei si zice ca l-a lasat. Roli are mancarea in fata ea isi aduce aminte de Siddhant, a doua zi Simar tine slujba ea se roaga sa aiba putere sa-l poata aduce pe Bantu inapoi. Mai apoi Mata gi zice familiei sa mearga la templu, Mata gi amețeste dintr-o data. Prem suna medicul ea zice ca nu trebuie si zice sa mearga la templu sa nu intarzie, dar Sujata zice ca vor merge diseara toti. Jhumki cu Simar au un plan apoi Mata gi e dusa in camera ei Simar cu Jhumki merg la ea, Simar zice familiei de o surpriza de-a lui Roli pentru ei. Simar cere voie lui Mata gi sa mearga sa pregateasca surpriza cu Jhumki intre timp Jhumki cu Simar ajung la casa parasita de unde tocmai plecase omul ce o tine pe Roli, Simar simte ceva, Simar vede ca pe casã scrie Vila Bhardwaj 2 cele doua intra inauntru.

Conform planului Jhumki scoate cutitul si o ameninta pe Simar, Billo vine cu Bantu şi ea acolo Simar zice ca s-a folosit de copil pentru a o omora pe ea? Seara familia ajunge la templu Mata gi zice ca Manoranjan a ramas cu Anjali acasa, Veeru a zis cã Simar va muri ca ea e prada lor Veeru zice ca va arunca familia in strada Sujata cu restul vad ca Simar cu Jhumki nu mai vin desi se apropie momentul slujbei.

Destine ratacite episodul 316 din 23 iulie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 316 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 iulie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!