Destine ratacite episodul 291 din 28 iunie 2020

Siddhant zice lui Mata gi ca ei mereu ai fost uniti si impreuna si asa au reusit, el zice ca vor castiga, familia isi uneste mainile si fac un angajament sa nu se lase sa nu renunte. Khushi apare si rade de ei Sankalp se i-a de ea Kushi ii da actele de divort in sfarsit lui Sankalp. Ea zice ca ea vroia de mult sa scape de el ca le avea de mult actele si ca a fost nevoita sa stea cu el. Prem zice lui Simar ca doar Roli i-ar fi putut ajuta in situatia asta. Simar zice apoi ca Roli i-a salvat mereu si o va face si acum Simar il duce pe Prem cu ea undeva. Jhumki seara are iar spectacol un fel de teatru. Ei joaca o scena mai apoi Jhumki incepe sa danseze, Simar cu Prem ajung si ei acolo acestia merg dupa ea in culise spunand ca de ce au venit ca le-a zis ca nu e Roli.

Simar zice ca nu e Roli dar poate fi ca ea Jhumki rade de ea Simar zice sa se prefaca ca e Roli pentru a salva familia ca va juca teatru cea ce face ea zilnic Simar incepe si povesteste lui Jhumki de Roli si de Veeru cum e cu casa si cum Veeru a trecut tot pe Roli. Simar ii spune tot ca acum casa e iar a lui Veeru fiindca Roli a murit. Simar zice ca doar ea ii poate salva familia sa nu fie data afara Kushi incepe impartirea casei dar se cearta cu Veeru fiindca ea vrea mai mult ca el. Veeru zice sa vanda casa Mata gi aude de pe hol de vanzare ea e socata vine jos si mai sa cada jos.

Destine ratacite episodul 291 din 28 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 291 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!