Destine ratacite episodul 272 din 9 iunie 2020

Familia se uita la ecografia lui Naina, Siddhant e chemat sa se uite şi el nu se bucura deloc. Prem observa ca Naina cu Kushi isi zambesc, el le suspecteaza de ceva. Lui Simar ii e dor de Roli si se intreaba ca oare cine stie cine e ea. Prem zice lui Simar ca stie ca ii e dor de Roli. Simar zice ca familia o uita pe Roli, Simar zice ca o va gasi pe Roli iar aceasta merge pe drum şi aude numele Roli care i se pare cunoscut. Apoi ea merge sa si cumpere gustari picante si isi aminteste ceva dar vag. Ea vede ceva dar nu vede fetele oamenilor. Siddhant isi imagineaza ca Roli e acolo cu el, Veeru vine acasa si vede ca Roli nu e nicaieri, el o intreaba pe Kamini ea zice ca doarme. Roli se intalneste cu o fata care o cunoaste.

Ea zice ca de cand s-a casatorit nu mai iese cu prietenii Veeru vine pe drum si o vede pe Roli vorbind cu fata asta. Veeru merge si ii zice Vidya lui Roli si o duce de acolo. Femeia zice ca ea e Roli nu Vidya si ca el nu e sotul ei. Veeru o duce cu forta pe Roli acasa si zice de ce a iesit. Manoranjan ii pregateste decoct lui Pari pentru a fi puternica. Pari zice ca si Naina e gravida sa bea si ea, Naina bea desi nu-i place Kushi rade de ea apoi.

Destine ratacite episodul 272 din 9 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 272 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!