Destine ratacite episodul 270 din 7 iunie 2020

Veeru zice ca o duce acasa dar Roli nu vrea, el zice ca merg la casa lui Vikram si Vidya. Roli zice de ce nu si aminteste de el si il plesneste pe acesta, apoi el incepe si inventeaza o poveste de cum au fugit ei şi asa au avut accidentul. Ca pe el nu-l accepta familia ei Kushi tot zice Nainei ca trebuie sa convinga familia Bhardwaj care e greu de convins Prem le vede pe Kushi si Naina cum vorbesc si le suspecteaza. Kushi zice familiei ca ii pare rau, Mata gi zice sa i-a loc la masa Prem zice sa faca Naina un control la doctor Mata gi zice sa mearga la doctorul familiei. Veeru se roaga de Roli sa mearga acasa, Veeru zice ca familia n-o va gasi ca e departe de Delhi. Naina e speriata de controlul la doctor.

Siddhart vine s-o duca la doctor el zice ca nu trebuie sa-si asume responsabilitatea, Prem vine si zice Nainei de ce a anulat programarea la doctor? Kushi zice ca o doare capul si ea a sunat la doctor pentru anulare. Prem zice lui Kushi de ce nu le-a zis ca Naina are dureri de cap si insista ca, chiar trebuie sa mearga la doctor. Siddhart o duce pe Naina Veeru vrea sa plece din spital dar mai are de luat o semnatura, Veeru aude asistenta cum zice doctorului ca nu crede ca el e sotul ei fiindca azi s-a purtat urat cu ea. Veeru se plange la cealalta asistenta ca cea din urma nu il crede. Asistenta il ajuta s-o scoata pe Roli pe ascuns din spital.

Destine ratacite episodul 270 din 7 iunie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 270 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 iunie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!