Destine ratacite episodul 237 din 5 mai 2020

Veeru realizeaza ca tot e i-a spus Roli este adevarat si ca aceasta isi doreste sa scape de familia in care se afla si din acest motiv i-a cerut sa fie bogat pentru ca s-ar fi saturat sa fie folosita si in timp ce Khushi se bucura intens de realizarea ei spunand ca a reusit sa o demaste in fata alor ei Veeru se gandeste serios sa grabeasca lucrurile cu semnarea actelor asa ca-i reaminteste ca inca nu le-a semnat si ca se apropie vremea sa faca si ce spune el in caz contrar vor avea loc reactii diverse.

Intre timp Siddhart sufera iar familia sa ii este alaturi incurajandu-l el plange din cauza vorbelor spuse de Roli si chiar daca Simar incearca sa-i spuna ca totul o sa fie bine acesta refuza sa mai primeasca sfaturi mai ales ca deja a vazut totul, Manoranjan are o noua discutie cu Roli si o cearta ca nu a spus adevarul si ca s-a compromis atat de mult atat ea cat si intreaga familie, casnicie dar si imaginea ei insa aceasta ii raspunde ca este atat de aproape sa ia inapoi casa incat nu a putut renunta mai ales dupa toate eforturile pe care le-a depus, totul in favoarea lor asumandu-si orice risc.

Destine ratacite episodul 237 din 5 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 237 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!