Destine ratacite episodul 236 din 4 mai 2020

Siddhart zice ca Roli n-ar veni niciodata intr-un asemenea loc cum este discoteca in care a intrat. Prem cu Siddhart raman insa uimiti cand o vad pe Roli la fel si Simar, aceasta vede ca Simar cu restul au vazut-o deja, Siddhart plange cand o vede pe Roli care-i zice lui Rahul sa plece acum Veeru sta ascuns Siddhart zice lui Rahul ca familia ei e acolo acum el poate pleca Siddhart il i-a de haine pe Rahul, iar Roli zice sa-i dea drumul insa acesta refuza si cere explicatii. Pentru ca nu inceteaza Roli spune ca o sa lamureasca fiecare detaliu acasa si nu in vazul tuturor mai ales ca era de fata si Khushi cea care a si facut intreaga scena cu aducerea lor la discoteca.

Exact cand toata familia cerea explicatii Khushi vine si spune ca ea stie adevarul si anume ca s-ar fi plictisit de viata ei monotona si ca o fata saraca asa cum este ea are o limita pentru toate inclusiv iubirea pentru familie, armonia si increderea si sigur si-a vazut doar propriul interes, iar pentru a fi si ea decenta alege sa fie cu oamenii care au destui bani care sa fie vazuta bine in societate prefacandu-se in acelasi timp si nora ideala si indiferent daca ei o inteleg sau nu ea stie cum este.

Destine ratacite episodul 236 din 4 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 236 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!