Destine ratacite episodul 235 din 3 mai 2020

Roli se roaga ca acum seara sa se termine cu viata ei dubla, Manoranjan inchide usa dupa ea. Kushi zice ca ii da lectie lui Simar, Veeru ii zice ca mai are patru zile pentru a-i da actele pe magazin. Veeru pleaca Kushi zice ca il urmareste, Kushi i-a un taxi si il urmareste indeaproape. Veeru merge cu motocicleta lui dar la un moment dat Kushi il pierde, el ajunge la discoteca la Roli, ea ii zice ca pe ea o intereseaza doar banii. Veeru ii zice ca va trece toata averea pe el, Roli merge sa danseze cu Rahul baiatul de la teatru, Kushi ajunge la discoteca fiindca acolo o duce taxiul Roli danseaza iar Veeru bea si cheama chelnerul Kushi ajunge inauntru si il cauta pe Veeru. El trece pe langa ea dar nu o vede.

Kushi o vede pe Roli dansand cu Rahul ea vede ca e imbracata altfel ca nu poate fi ea apoi merge mai aproape sa se convinga Veeru trece pe langa Kushi spate in spate dar n-o vede apoi Kushi pleaca din discoteca Veeru e gelos si cere bautura Kushi merge si se uita in camera dupa Roli ea vede ca locul lui Roli e gol pe jos, Kushi zice ca va spune familiei de Roli ca e cu alt barbat. Pe urma Kushi tipa tare, familia se trezeste ea zice ca a avut un cosmar Mata gi zice sa se culce ca a fost un vis Kushi multumeste ca au venit la ea dar Roli unde e zice. ca e tot suparata pe ea Karuna zice ca nu mai era nimeni in camera apoi familia incepe s-o caute pe Roli prin casa.

Destine ratacite episodul 235 din 3 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 235 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!