Destine ratacite episodul 233 din 1 mai 2020

Kushi zice ca nu lasa prajiturile sa ajunga unde trebuie, Simar e sunata sa trimita prajiturile, Veeru zice avocatului sa treaca toate proprietatile pe numele lui. Kushi vine peste el dar se pare ca nu a auzit ce a zis Kushi zice lui Veeru sa faca in asa fel ca, camionul cu prajituri sa dispara ca sa castige ea. Veeru nu e de acord, Kushi suna pe Raghu, un infractor pentru a se ocupa de camion Mata gi se roaga zeitei pentru ajutor. Prem merge si el cu camionul impreuna cu soferul pe urma Siddhart merge la lucru Roli e obosita si aproape cade jos, Kushi vede si zice ca si ea va munci cu familia la treburile casei.

Roli accepta ce zice Kushi dar aceasta pleaca in oras si cand vine vrea sa fie curat familia se apuca de facut curat lui Veeru ii e mila de Roli ca e obosita el merge la telefon si vede ca cineva a sunat pe Raghu, Veeru zice ca va zice lui Roli ce vrea sa faca Kushi pentru a-i castiga increderea, Roli ii da ocupat lui Veeru apoi ea primeste mesaj de la el unde ii zice ca are ceva important de zis. Manoranjan crede ca e de actele casei Veeru ii zice lui Veeru de planul lui Kushi cu delincventul Raghu.

Destine ratacite episodul 233 din 1 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 233 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!