Destine ratacite episodul 232 din 30 aprilie 2020

Mata gi spune sa sune sa aduca alta butelie, Sujata zice ca e sambata si nu se livreaza, Manoranjan zice cum vor face zece mii de prajituri pana maine daca nu au cum, Kushi rade de ei ca nu vor putea face comanda. Mata gi zice sa nu se dea batuti, ele incep prepararea prajiturilor si Kushi e la fabrica cu gura pe muncitori ea striga la ei sa faca prajituri bune ea e sigura ca Simar nu va face comanda, Veeru e si el acolo dar nu e atent la Kushi ci e cu gandul la ce i-a zis Roli sa i-a averea.

Kushi se poarta urat cu muncitorii ea striga la ei, Naina se gandeste la Siddhart cum s-a purtat cu ea si i-a luat apararea ea incepe sa aiba sentimente pentru Siddhart si zice ca e indragostita de el. Rajendra zice ca nu au gasit butelie Pari cu Uma zic ca nu vor termina comanda ca au doar noaptea asta la dispozitie Mata gi zice ca le vor face prajiturile ca vor gati pe o soba cu lemne cum au inceput ei sa faca la inceput cu Dadugi.

Destine ratacite episodul 232 din 30 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 232 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!