Destine ratacite episodul 231 din 29 aprilie 2020

Simar aduce tortul ce l-a adus Siddhart pentru Roli familia afla de promovarea lui, tortul se imparte dar Siddhart e rece cu Roli, Simar o intreaba ca nu s-a intamplat si altceva intre ei ea zice nu. Roli se gandeste ca trebuie sa se vada cu Veeru la miezul noptii acesta o asteapta pe Roli ea apare pe terasa. Veeru zice lui Roli ca doar el are drept asupra ei Roli zice ca cine e el Veeru zice ca o iubeste ca face orice pentru ea. Manoranjan vede si aude ce zice el si ca ii va demonstra, Roli zice ca nu vede dragoste in ochii lui.

Veeru zice ca sa sara de pe terasa el vrea sã sara, Roli zice sa nu faca asta ca sa i-a averea lui Kushi pe numele lui ca sa fie bogat ca baiatul cu care iese ea. Roli zice ca a zis ce a avut de zis apoi pleaca de acolo, Manoranjan zice lui Roli ca in curand averea va fi a lui Veeru, Roli zice ce a zis Veeru e adevarat.

Destine ratacite episodul 231 din 29 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 231 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!