Destine ratacite episodul 224 din 22 aprilie 2020

Politia apare la usa ei zic ca este cineva care i-a denuntat ca au muzica tare, Simar vine si vede politia. Muzica se opreste toti sunt inconjurați. Poliția vede alcoolul ei zic ca doar atata alcool au cat se vede, apoi intreaba cine e proprietara casei. Familia zice ca nu are legatura cu petrecerea. Veeru nu se lasa prins de politie care zice ca e interzis sa bea atatia in grup. Apoi politia ii duce pe toti de la petrecere, Kushi vine jos cu fetita in brate, Mata gi a zis ca ea e proprietara casei. Kushi zice ca ea nu e de vina, inspectorul zice ca va vedea el la sectie.

Kushi nu vrea sa dea fetita lui Simar, Sankalp zice ca ea e sotia lui. Simar i-a fata de la Kushi care i-o da ca nu are ce face. Inspectorul a zis sa i-o dea, Kushi e dusa apoi la inchisoare familia se bucura ca raul a fost invins. Ei se bucura de fetita preotul zice sa faca ceremonia numelui fiindca acum au fetita si e liniste, Mata gi zice ca ceremonia se va face in templul casei familia face curat apoi peste tot.

Destine ratacite episodul 224 din 22 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 224 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!