Destine ratacite episodul 210 din 8 aprilie 2020

Sankalp ii zice lui Kushi ca este o dezamagire din partea ei, el vrea s-o loveasca, Veeru ii tine mana. El il impinge pe Sankalp, Manoranjan zice ca a vazut destui ca ei doi, Kushi zice sa inceapa cu matusa curatenia din casa, Simar zice sa-i faca ei ce vrea caci nu are treaba cu dansa. Simar ii zice lui Kushi cat au iubit-o Sankalp cu Karuna, Simar zice ca unde vor merge ca din omenie nu se gandeste apoi Kushi cere de la Simar cheile de la seif, Kushi i-a cheile din mana lui Simar si le arunca in sus apoi le prinde mandra.

Mata gi merge la templul casei si se gandeste la momentele petrecute de familie in casa lor. Simar cere iertare lui Prem ca din cauza ei se intampla asta si ca ei stiu ca Kushi a inselat-o. Ei si-au facut bagajele, Simar vede pe Uma cu sotul si pe Pari cum isi fac bagajele si sunt tristi ca parasesc casa. Roli zice lui Siddhart ca nu e vina lui Simar pentru toate astea. Simar o intreaba apoi ce a dezlantuit ca Mata gi trece prin astea la varsta ei. Toti merg jos cu bagajele in maini, Kushi le zice sa i-a idolul zeitei cu ei. Ea zice oamenilor sa scoata idolul. Mata gi se pune in fata idolului Zeitei apoi se pune la picioarele zeitei si zice de ce s-a intamplat asta? Ea zice ca nu poate parasi casa ca de mica e acolo, ca a auzit aici plansetele copiilor si rasetele lor, ca aici a imbatrânit iar Mata gi zice ca acum casa este si parte din viata ei.

Destine ratacite episodul 210 din 8 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 210 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!