Destine ratacite episodul 195 din 24 martie 2020

Kushi zice ca face ce vrea cu copilul, Simar ii spune ca Mata gi a zis sa stea la slujba si se gandeste ca ar putea face ceva copilului. Simar nu o lasa pe Roli sa zica nimic, apoi familia i-a masa. Kushi zice ca nu-i place mancarea si face figuri, ea zice ca Simar trebuie pedepsita ca n-a lasat-o la slujba apoi merge in camera ei. Karuna zice lui Simar s-o intrebe ce ar vrea sa manance, Simar merge la Kushi in camera si chiar o intreaba. Kushi zice ca vrea kebap de oaie, Simar zice ca nu e voie carne la ei in casa ea insista si zice ca daca nu copilul ramane flamand. Kushi o joaca pe Simar cum vrea, Simar zice lui Roli ce a zis Kushi, Roli zice ca face ea mancarea. Roli ii aduce mancarea lui Kushi care mananca tot, ei ii placea de fapt acest meniu. Roli ii zice sa nu divulge familiei ce a mancat, Kushi zice ca nu insa de fapt in gandul ei chiar asta este, si mai cere inca un kebab. Simar cu Roli merg la bucatarie. Kushi o vede pe Karuna si zice ca nu se simte bine ca crede ca a mancat ceva non vegetal ce la ei e interzis. Karuna merge la bucatarie cu Kushi. Karuna anunta toata familia de ce a facut Simar cu Roli de mancare. Mata gi zice o intreaba raspicat ce a facut? Kushi zice ca i-au incalcat religia, Mata gi miroase mancarea si intreaba cum de a gatit asta asa ceva in casa lor.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 195 din 24 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 195 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!